Rijopleiding E bij C

Iedereen die in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs vrachtwagen C kan starten met rijlessen op de vrachtwagen met aanhanger CE. Wij verzorgen naast losse lessen uiteraard ook spoed- en compactopleidingen, al vanaf 2 dagen. Onze vakbekwame instructeurs leiden u, met een cursus die bij u past, op tot een goede en veilige beroepschauffeur.

Voor het rijbewijs CE hoeft geen theorie examen gedaan te worden. Als u slaagt voor het examen mag u met een aanhangwagen en met een trailer de weg op. Tevens krijgt u bij dit rijbewijs E achter B, dit houdt in dat u met een zware aanhanger achter de personenauto mag rijden.

Spoedopleiding CE
Wanneer u in drie dagen uw vrachtwagen met aanhanger opleiding wil volgen met het praktijkexamen is dat geen probleem. Dit kan in overleg met u gepland worden.

Compactopleiding CE
Voor diegene waarvoor de spoedopleiding geen haalbare kaart is, bieden wij de compactopleiding. Net als bij de 3 daagse wordt voor dat men aan de opleiding begint eerst een intest afgenomen. Het verschil met de 3 daagse is het aantal lesuren en de indeling daarvan. Bij de compactopleiding begin je direct met de rijlessen en met aansluitend het praktijkexamen.