Uitzenden / Vacatures

VACATURES

Wij hebben de afgelopen jaren een brede klantenkring opgebouwd waarmee we een goede relatie hebben. Een goede relatie kun je niet kopen, die moet je verdienen en dat doet TLDD door altijd de juiste mensen op de juiste werkplek te werk te stellen. We werken met bedrijven uit de regio en met personeel uit de regio, dit betekend in de praktijk voor onze mensen vaak weinig reistijd en al een bepaalde affiniteit met de bedrijven waar wij mensen kunnen plaatsen.

Door onze achtergrond in de transport en logistieke dienstverlening is het voor de hand liggend dat we daar ook de meeste werkzaamheden kunnen invullen. Mede doordat we een uitzendorganisatie uit de IJmond zijn hebben we ook een sterke binding met alle havengerelateerde werkzaamheden. Het zal u dan ook niet verbazen dat onze meeste opdrachtgevers uit de IJmond komen of rondom het Noordzeekanaal gelegen bedrijven in Amsterdam en Zaandam.

TLDD heeft bijna continue vacatures in de onderstaande beroepsgroepen:

Kipper chauffeurs

Weekend chauffeurs CE

Stuwadoors

Shovel chauffeurs

Heftruck – Reachtruck chauffeurs

Kraandrijvers

Magazijnmedewerkers

Productiemedewerkers

Administratieve medewerkers

Heeft u interesse in één van bovenstaande vacatures stuur dan uw CV voorzien van pasfoto en motivatiebrief naar info@tldd.nl

Wij zullen uw reactie zorgvuldig in behandeling nemen en ervoor zorg dragen dat we de vacature voor u vinden die nauw aansluit bij uw cv en competenties.